M F L BaseLine Consulting AB

Vi är alltid redo att hjälpa till. Om ni har någon form av problem eller fråga angående programvaruutveckling eller Configuration Management fyll då gärna i detta formulär så återkommer vi till dig så fort vi kan.

Kontakta oss gärna

Vem är vi

BaseLine AB är ett konsultföretag med inriktning på främst Configuration Management (CM) och har kontoret placerat utanför Helsingborg i södra Sverige. M F L BaseLine Consulting AB är ett företag som tillhandahåller sina tjänster specifikt i Norden. Företaget arbetar med Software Configuration Management, programvaruutveckling, bygga upp utvecklingsmiljöer etc. Vi ger de bästa lösningarna och strategier som lätt kan hjälpa kunden att förfina och utveckla sin organisation omgående.

"Man is still the most extraordinary computer of all."
John F. Kennedy

M F L BaseLine Consulting AB har grundats av Mikael Floberg och han är VD för detta IT-konsultföretaget. Mikael själv har en erfarenhet av mer än 13 år som fast anställd inom Configuration Management. Tidigare har han arbetat för flera toppklass organisationer och kunder.

För att säkerställa bredden av kunskap som krävs i dagens IT-bransch så erbjuder M F L BaseLine Consulting AB förstklassiga tjänster och stöd till flera organisationer, huvudsakligen belägna i Norden. Företaget har förmåga att hjälpa ett brett spektrum av företag som är villiga att förbättra sin strategi för Configuration Management. Vårt mål är att leverera framstående lösningar och idéer som håller högt värde, vinster och värderingar. Vårt IT-företag har förmågan att ge de bästa IT lösningar och tjänster inom kortast tid för att öka affärsvärdet för våra kunder och deras organisation.

Allt Om M F L BaseLine Consulting AB
Företaget arbetar med Configuration Management, byggmiljöer och utveckling av IT-verksamhetsstrategier. Vårt mål är att erbjuda ledande och snabba tjänster till alla kunder i världen när det gäller teknik. De stora frågorna som vårt företag arbetar med är design, utveckling, systemintegration, Configuration Management, felsökning och support i respektive plattformar.

Vi etablera miljöer, verktygs implementeringar, och förbättringar i området Configuration Management, continuous integration, infrastruktur, byggstrategier, versionskontroll, release automatisering för olika stadier av deployment pipeline och SCM verktyg, utan problem eller förseningar. Som en organisation, som professionell yrkesverksamma, strävar vi ständigt efter att implementera och utveckla de bästa lösningarna och metoderna för våra kunder.

Våra Exklusiva IT Uppdrag
Eftersom företaget grundades av en expert i Configuration Management, så är det stora uppdraget och ambitionen för detta företag att ge de bästa IT-lösningarna. Strategin bakom våra IT uppdrag är att leverera lösningar och idéer till våra kunder i rätt tid för att bygga broar för framgångsrikt partnerskap. Med fokus på Configuration Management frågor har företaget ett stort utbud av exklusiva och legitima lösningar som lätt kan minimera misstag och maximera värdet av dina IT-investeringar.

Fördelarna med att samarbeta med M F L BaseLine Consulting AB
Alla företag söker förmåner när det gäller partnerskap. Genom att samarbeta med M F L BaseLine Consulting AB kan du få bättre lösningar främst fokuserade på Configuration Management. Oavsett om du planerar att migrera till ett nytt versionssystem eller försöker få bästa IT-konsult strategierna för utveckling och distribution av programvara så är M F L BaseLine Consulting AB den bästa ekonomiska lösningen för dina IT-behov.

Du är välkommen att ta kontakt med oss. Det kommer att bli en enorm glädje för oss att höra och förstå dina IT-frågor. Bara skicka ett mail så kommer vi att vara där för att hjälpa dig att nå dina mål.

Träffa vårt team

Mikael Floberg

VD / IT-Konsult

Mikael har visat sig vara en hängiven och motiverad utvecklare och Configuration Manager. Innan han grundade M F L BaseLine Consulting AB arbetade han 13 år som Configuration Manager och har redan erfarenhet av alla typer av tekniska frågor och IT-lösningar. Han är en certifierad programmerare och expanderar ständigt sina färdigheter genom att lära mer. Du kan läsa mer om hans certifieringar och erfarenhet genom att besöka hans CV på linkedin.

Certifieringar